Dr. Van Aerschot

Zo ziet dokter Van Aerschot eruit!
Zo ziet dokter Van Aerschot eruit!

Ik ben dokter Kaatje Van Aerschot. Ik verwelkom je op mijn raadpleging voor eender welk probleem dat je graag met mij wil bespreken. Ook zie ik veel kindjes op raadpleging die problemen hebben met hun ademhaling of kindjes die wel heel dikwijls ziek zijn. Soms stuurt jouw huisarts je naar mij voor een ‘blaastest’.

Ik eet heel graag pizza, mijn favoriete kleuren zijn roze en muntgroen en mijn lievelingsdier is een koala. In mijn vrije tijd doe ik heel graag aan sport. Ik ga lopen, spinnen, zwemmen, wandelen, skiën en kajakken en af en toe lees ik ook wel eens een goed boek!

Als kind wou ik altijd architect worden, maar ik heb dan toch gekozen voor kinderarts omdat ik kindjes zoals jij graag snel beter maak.

Ik kan je nog wel wat dingen verklappen over mezelf. Als ik in een wereldstad zou mogen wonen, dan koos ik voor Buenos Aires. Weet je dat liggen? Vroeger danste ik met mijn vrienden tot in de vroege uurtjes op het lied “Eye of the Tiger”. Ik lach het hardst om flauwe mopjes zoals “framboos en framblij”.

Nog twee kleine geheimpjes: met een miljoen euro zou ik een kinderziekenhuis bouwen in Madagaskar en wat niemand van mij weet is dat ik ooit bijna professionele balletdanseres werd.