Dr. Van Wambeke

Zo ziet dokter Van Wambeke eruit!
Zo ziet dokter Van Wambeke eruit!

Ik ben dokter Inge Van Wambeke. Ik zie alle kindjes op raadpleging die me nodig hebben of kindjes en ouders die heel veel vragen hebben.

Ik hou van de kleur paars en mijn favoriete eten is bloemkool in witte saus. Ik ben helemaal gek van alpaca’s, dat zijn mijn lievelingsdieren. In mijn vrije tijd lees ik heel graag boeken. Ik ben zelf ook mama van een flinke zoon en dochter.

Vroeger wou ik altijd graag kleuterjuf worden. Als dokter zie ik ook veel kleuters natuurlijk, maar ook nog kleinere en grotere kinderen. Ik ben kinderarts geworden omdat ik vind dat kinderen altijd met eerlijke ogen naar de toekomst moeten kijken.

Zal ik je nog wat vertellen over mezelf? De beste manier om mijn weekend te starten is een avondje uit eten met mijn familie om bij te praten. Ik zou namelijk niet kunnen leven zonder mijn man, mijn kinderen en mijn poezen. Ik ben bang voor een natuurramp, ik lach het hardst om mensen die windjes laten. Ik neem vaak een boterhammendoos mee naar het werk en dan vind ik daar het liefst een chocolaatje in. Op welke muziek danste ik vroeger tot in de vroege uurtjes? Er is maar 1 juist antwoord: disco!